billeder

   

digitalfoto er skønt

Som alle andre forældre tager vi naturligvis mange billeder af vores barn. Der bliver taget mange billeder af Makaya, cirka mellem 200 og 500 om måneden, det er pragtfuldt at man med digitalfoto bare kan tage så mange billeder det er nødvendigt for at få det ene man vil have. Der bliver naturligvis kun lagt en meget lille del af billederne ud på denne side, billederne er udvalgt af Makayas forældre ud fra hvad de synes er de bedste billeder, og som fortjener at blive vist på denne side.

ophavsret til billeder

Ophavsret gælder også for private hjemmesider, derfor har samtlige billeder vandmærke. For at undgå misforståelser er her kort om lovens beskrivelse af ophavsret:

Fotografier er beskyttet af lov om ophavsret ligesom bøger, artikler, malerier mm. Det betyder, at man ikke må kopiere dem og anvende dem på f.eks. egen hjemmeside, i en bog eller et blad eller lignende uden tilladelse fra fotografen. Desuden skal man normalt nævne fotografens navn i tilknytning til billedet. Man må til gengæld gerne tage kopier til egen, privat brug. Man må f.eks. gerne kopiere billederne til sin harddisk, bruge dem som tapet på skrivebordet, lave udskrifter osv., men man må ikke offentliggøre, sælge eller distribuere dem, ligesom man ikke må påstå, at man selv har taget billederne.